středa 17. dubna 2013

Sebevědomí 3.část + něco na pobavení

                                         Sebevědomí 3.část

Tak jsem tu zase s mou oblíbenou větou - uvařte si kávu či čaj a vrhněme se společně na to...protože dnešní část bude poměrně dlouhá ;)

Dnes se budeme věnovat už konkrétní otázce jak na sebevědomí a sex-appeal. Doufám , že vám tato rubrika , alespoň trochu pomůže navrátit to, co je největší trumf ženy....

Největší problém je v hlavě , ani prvoplánová krasavice nemusí být sama se sebou spokojená a nemusí hýřit sebevědomím , na stranu druhou méně krásná dívka bude hýřit sebevědomím a to je její trumf... ve výsledku ta méně krásná bude ta , co okolo se bude hýřit to "něco" , to něco co muže přitahuje...

Existuje pár triků , které vám pomůžou získat zpátky sebevědomí a sex-appeal... a společně si je teď probereme ;) Nezoufejte , je to opravdu lehké..... Všechny tyto témata dnes pouze načneme a podrobně se jim budeme věnovat v dalších částech..

1) Mozek
Všechno je to ve vaší hlavě, než začnete nabývat sebevědomí musíte si uvědomit ten hlavní problém.V klidu si sedněte a zamyslete se nad tím, co vás vlastně trápí. Musíte najít ten správný důvod a snažit se ho určitým způsobem  v " zlikvidovat. Poté se zamyslete nad tím , co na sobě opravdu máte rádi, nemusí to  být jen vzhled, protože někdy je docela důležitý vnitřní pocit. To co máte rádi se snažte vyzdvihnout..jakýmkoliv způsobem !


A jedno takové pravdivé schéma : 

2 ) Postoj a gestikulace
Vypnout hruď , zatáhnout bříško , narovnat záda , vypnout hruď a hlavu vzhůru , zapojit boky - nejspíš neexistuje žádná žena, která by toto neslyšela , ale bohužel jen málo z nás toto dodržují...
Držení těla a gestikulace o nás toho prozradí mnoho. Nemusíme hned nutně vypadat jako ramínko na šaty , ale zlepšení postoje a držení těla nám nevědomky zvýší ,to "zatracené" sebevědomí...
Docela zásadní je mít rovná ramena a hlavu rovně ( v žádném případě koukání do země) , zkuste toto třeba před zrcadlem a uvidíte , že celá vaše postava vypadá jinak - o hodně lépe a vy se tím pádem i budete cítit lépe => a jsme zase u mozku , bude to jedna z prvních věcí , která se vám v mozku přetransformuje ... :)

3 ) Péče
Péče může být i nekosmetická , tím mám namysli sport , posezení s kamarády , kino , diskotéka...
Sport - nejenže budete ve fyzické kondici , ale budete se i cítit lépe , zlepší se vám postava a budete mít i lepší psychiku. Nemusíte být přeci vrcholová sportovkyně , stačí sport typu jóga , power plate , spinning nebo jenom běh.
Zábava - je to psychická péče.. je skvělé jít občas s kamarádkou na kávu a popovídat si , jít nakupovat či někam do baru... asi se to nezdá , ale je to další krok který vám opravdu pomůže...


4) Radost
Je důležité dělat si radost , může to být odměna za něco čeho chcete docílit a nebo se jen odměnit prostě za to , že jste zvláda jít s hlavou vzhůru.
Radost si můžete udělat jakoukoliv - koupit si čokoládu , bonbóny , zajít na kosmetiku či ke kadeřníkovi , jít na nákupy nebo si třeba koupit jen lak na nehty... udělejte cokoliv , ale cíl je : udělat si radost !!!


5) Líčení - téma které rozebereme úplně podrobně ;)
Líčení, další docela důležitý krok.Nezáleží na tom jestli vykouzlíte složité kouřové líčení nebo si vystačíte pouze se základními věcmi.Záleží pouze na tom zda se v daném líčení cítíte dobře , ani "tuna" make-upu nemusí docílit super pocitu a naopak pouze třeba nenápadný make-up udělá ten požadovaný efekt.
(Toto je téma , které se dá rozebírat opravdu dlouho, proto vám udělám speciální díl seběvědomí-líčení , ve kterém si rozebereme dané kroky)
Pokud se nelíčíte vůbec není třeba dělat složité kouřové líčení a snažit se o "hurá" vzhled , vystačíte si pouze s make-upem či BB , pudrem , řasenkou , tvářenkou a pokud chcete, tak  jemným leskem na rty. A pokud se vám kouřovky nepovedou hned napoprvé nezoufejte , protože všechno chce jen trénink ;)

Ovšem i celebrity občas uklouznou ...







6) Oblečení
Nikde není dáno jak se musíte oblékat. Nezáleží na tom zda se oblékáte sportovně , elegantně či v retro stylu. Podstatné je abyste se cítili dobře. Ovšem občas by žena měla být ženou a pokud nejste takový typ začněte třeba doplňky - šátky , šálky , bižuterie :)


Tak a jsme u konce rubriky sebevědomí , tato rubrika bude mít i 2.část ... ve které si některé věci rozebereme ještě z jiného úhlu pohledu. Vezměte na vědomí, že jste prostě úžasná a že máte a to být zatraceně sebevědomá , sexy a plná sex-appealu :)

Tak a teď něco na "pobavení" ?! .... ani celebrity nejsou dokonalé jak je známe z módních časopisů.... ach ta retuš O:)




Žádné komentáře:

Okomentovat